Kantoor schoonmaak

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Voor de schoonmaak van een kantoor schakel je Directschoon in. Je hebt dan zelf alle zaken omtrent de schoonmaak van jouw kantoor onder controle. Wij bieden jou als klant namelijk een online platform waarmee je zelf de schoonmaak van kantoren kunt inplannen. Daarbij is het niet alleen mogelijk om aan te geven welke dag en welk tijdstip het beste uitkomt, maar ook wat er precies schoongemaakt moet worden. Ook heb je een duidelijk overzicht van de kosten die je aan onze schoonmaakservice besteedt.

Professionele kantoor schoonmaak door Directschoon

Directschoon voert de schoonmaak van kantoren overdag uit. Dat klinkt misschien raar en waarschijnlijk lijkt dat onprettig. Je wilt immers niet gestoord worden door het geluid van een stofzuiger terwijl je druk aan het werk bent. Wij hebben echter gemerkt dat klanten graag willen weten wie hun kantoor schoonmaakt en het fijn vinden om persoonlijk contact met hem of haar te onderhouden. Wij springen op deze behoefte in door onze schoonmakers tijdens de kantooruren tewerk te stellen. Zo kunnen schoonmaakopdrachten nog eens besproken of gewijzigd worden. Daarnaast wordt er ook vertrouwen gecreëerd. Wanneer je met ons in zee gaat profiteer je van een professionele schoonmaak met een bekend gezicht. Het schoonmaken van kantoren wordt namelijk altijd met vaste mensen per gebouw gedaan.

Levering van sanitaire artikelen

Directschoon is het schoonmaakbedrijf dat je nodig hebt voor de schoonmaak van kantoren. Indien gewenst leveren wij naast het schoonmaken van kantoren, ook sanitaire artikelen zoals wc-papier of handdoekjes. Wil je meer informatie ontvangen of heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op door te bellen naar 088-2987131. Wij vertellen je alles over de schoonmaak van kantoren. Je gaat zaken doen met een topspeler die voorop loopt in de markt.