Bepaal zelf hoe jouw kantoor de juiste schoonmaak krijgt door de specialist uit de regio Amsterdam

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Directschoon is dé specialist als het gaat om kantoor schoonmaak in Amsterdam. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat jouw kantoor om door een ringetje te halen is, maar bieden je ook enorm veel flexibiliteit, uitgebreide dienstverlening en voordelige tarieven. Is dat wat jij zoekt voor de schoonmaak van je kantoor in Amsterdam? Neem dan contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden! Ook wanneer je een kantoor hebt in Rotterdam, Den Haag, Delft, Dordrecht, Utrecht, of Zwolle en dit wilt laten schoonmaken, helpen we graag verder.

Maatwerk bij kantoor schoonmaak in Amsterdam

Als het gaat om de schoonmaak van kantoren in Amsterdam is er een wereld van verschil tussen het ene en het andere bedrijf. Dat is waarom je bij Directschoon altijd kunt rekenen op maatwerk. Onze schoonmaker komt bij je langs wanneer het jou uitkomt. Je kunt de dagen en tijden heel makkelijk inplannen via ons online platform. Handig, vind je niet?

Altijd een bekend gezicht voor de schoonmaak van je kantoor in Amsterdam

Bij de schoonmaak van kantoren in Amsterdam, werken we bij Directschoon met vaste mensen per gebouw. Er komt slechts een kleine poule aan mensen bij jou over de vloer. Zo leer je de schoonmaker kennen en bouw je een vertrouwensband op. Ook kun je hierdoor ter plekke de opdracht nog aanpassen. Wil je bijvoorbeeld dat de keuken extra wordt gepoetst? Of dat er een bepaalde vergaderzaal een keer wordt overgeslagen? Geen probleem!

Wat gaat de schoonmaak van kantoren in Amsterdam ongeveer kosten?

Weet je wat ook een voordeel is waarvan je profiteert als je Directschoon inschakelt voor de schoonmaak van kantoren in Amsterdam? Wij zijn altijd volledig transparant over de kosten. Je kunt via onze online tool zelfs van tevoren alvast berekenen wat de kosten van onze schoonmaakdiensten zijn. En vind je de kosten te hoog oplopen? Dan pas je heel gemakkelijk het aantal uren in het contract aan. Het is allemaal geen probleem bij Directschoon. Bel naar 088-2987131 om meer te weten te komen over wat wij voor jou kunnen betekenen.