Kosten schoonmaakbedrijf per uur

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Wat zijn de kosten die een schoonmaakbedrijf per uur rekent? Het is waarschijnlijk een vraag die velen zich al eens gesteld hebben. Er zijn maar weinig mensen op de hoogte van de kosten die hun schoonmaakbedrijf per uur rekenen. Om meer transparantie hierin te brengen, biedt Directschoon een digitaal platform aan waarmee klanten zelf hun schoonmaak kunnen inplannen. Dit platform biedt hen ook meer inzicht in de kosten die iedere schoonmaakactie met zich meebrengt.

Kosten van jouw schoonmaakbedrijf per uur duidelijk in beeld

Directschoon biedt een schoonmaakservice op maat aan, waarbij klanten zelf hun schoonmaak kunnen inplannen op een dag en een tijdstip dat hen goed uitkomt. Wij maken altijd overdag schoon, wat een bewuste keuze is. Uit ervaring blijkt dat klanten het fijn vinden om hun schoonmaker te spreken. Ook kan de schoonmaakopdracht ter plekke aangepast worden. Natuurlijk houden we rekening met jouw werkzaamheden. Wij gaan bijvoorbeeld niet stofzuigen wanneer er een belangrijke vergadering gaande is. Een ander voordeel van het online platform van Directschoon is dat ons schoonmaakbedrijf de kosten voor onze dienstverlening per uur berekent. Je betaalt nooit teveel, want je bepaalt zelf hoelang de schoonmaak ongeveer gaat duren.

Neem vandaag nog contact op

Start vandaag met het online regelen van jouw schoonmaak. Neem contact op door te bellen naar 088-2987131 en wij vertellen je meer over de mogelijkheden.

Relevante links

Professionele schoonmaak | Schoonmaak Den Haag | Schoonmaak digitaal