Schoonmaak digitaal

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Een schoonmaak digitaal regelen, kan dat? Jazeker! Directschoon maakt het mogelijk om via een digitaal platform een schoonmaak in te plannen, wanneer het jou uitkomt. Dankzij dit online systeem houd jij de controle over de kosten en de schoonmaak van jouw kantoor. Het programma is overigens geheel vrijblijvend. Directschoon verplicht je tot niets en biedt jou enkel de schoonmaak die jij nodig hebt.

Schoonmaak digitaal regelen: eenvoudig en transparant

Bij Directschoon begrijpen wij dat een zakelijke schoonmaak goed moet gebeuren, maar niet te veel kosten met zich mee moet brengen. Bovendien is het niet altijd nodig om dagelijks een schoonmaak uit te laten voeren, bijvoorbeeld. Daarom biedt Directschoon de mogelijkheid om een schoonmaak op maat digitaal te regelen. De klant vult via zijn of haar eigen account in wanneer een schoonmaak nodig is en wat er zoal schoongemaakt moet worden. Via dit systeem is het mogelijk om wijzigingen door te voeren, wat wil zeggen dat je een schoonmaak altijd kunt verplaatsen naar een andere dag of een ander tijdstip als het je toch net niet zo goed uitkomt. Flexibiliteit is kenmerkend voor onze dienstverlening. De medewerkers van Directschoon werken overigens enkel overdag, wat een vertrouwensband met de klant schept.

Interesse? Neem contact op!

Heb je interesse in het digitaal regelen van een schoonmaak? Directschoon is graag jouw partner. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 088-2987131.

Relevante links

Schoonmaak Eindhoven | Schoonmaak Helmond | Schoonmaak kantoren


‘Bij Directschoon werk ik precies zoveel uren als ik wil. Ik hoef niet meer van hot naar her om aan mijn uren te komen, want ze plannen het perfect voor mij in. Daardoor houd ik veel meer tijd over voor mijn jonge kinderen dan vroeger.’

Erna - schoonmaakmedewerkster Directschoon