Schoonmaak op maat

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Voor schoonmaak op maat neem je het best contact op met Directschoon. Bij ons kun je namelijk zelf de schoonmaak inplannen die jij nodig hebt, op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomt. Jij bent degene die de controle over de schoonmaakacties houdt. Bovendien betaal je bij ons nooit te veel en geniet je toch van excellente schoonmaak.

Jij hebt de touwtjes in handen bij schoonmaak op maat

Directschoon onderscheidt zich van reguliere schoonmaakbedrijven door schoonmaak op maat aan te bieden. Via ons online platform kun je aangeven wanneer je jouw kantoor schoongemaakt zou willen hebben, wat er precies schoongemaakt moet worden en hoeveel tijd dat ongeveer in beslag zou nemen. We komen overdag schoonmaken, omdat we klantcontact belangrijk vinden. Heb je een schoonmaak ingepland, maar komt die achteraf gezien toch niet zo goed uit? Dan kun je dat altijd nog wijzigen. Dankzij jouw account houd je bovendien overzicht over het verbruik van jouw tegoed en de kosten die je aan schoonmaakacties kwijt bent. Omdat je schoonmaakeenheden per uur koopt, betaal je bij Directschoon nooit te veel.

Vele voordelen

Zoals je misschien al merkt, biedt schoonmaak op maat van Directschoon vele voordelen. Profiteer ervan en neem vandaag nog contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 088-2987131. Wij hopen jou binnenkort van dienst te mogen zijn.