Schoonmaak overdag

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat de schoonmaak van jouw kantoor overdag kan uitvoeren? Dan ben je aan het juiste adres bij Directschoon. Directschoon is vooral actief in de omgeving van Eindhoven en kan, in tegenstelling tot andere schoonmaakbedrijven, tijdens de werkuren jouw kantoor schoonmaken. Hierdoor worden eventuele issues rondom vertrouwen vermeden.

Zakelijke schoonmaak overdag zelf inplannen via online platform

De dienstverlening van Directschoon wordt gekenmerkt door transparantie, eenvoud en gemak. Wanneer je ons namelijk inschakelt voor een schoonmaak van jouw kantoor, kun je zelf aangeven wanneer, hoe vaak en wat er precies schoongemaakt moet worden. Dit doet de klant gemakkelijk en snel via een online platform dat 24/7 bereikbaar is. Zo kun je als klant zelf kiezen wanneer het uitkomst dat de schoonmakers langskomen, maar ook hoeveel uur een schoonmaak zou moeten duren. Bij Directschoon betaal je daarom nooit teveel en heb je altijd de controle. Een schoonmaak overdag laten uitvoeren is overigens mogelijk.

Grip op dienstverlening

Bij Directschoon heeft de klant grip op de totale schoonmaakdienstverlening. Je betaalt enkel voor de diensten die jij nodig hebt. Wil je ons inschakelen voor een schoonmaak voor overdag of heb je daar vragen over? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier in of bel naar 088-2987131.

Relevante links

Schoonmaak Veldhoven | Schoonmaak Zwolle | Schoonmaakbedrijf Best