Schoonmaak Zwolle

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Regel je schoonmaak in Zwolle online via Directschoon. Ons team heeft ruimschootse ervaring met de schoonmaak van kantoren, specialistische reiniging en zijn jouw partner in glasbewassing. Voor welke diensten schakel je ons in? Wij bieden graag een schoonmaakvoorstel op maat als je contact met ons opneemt.

Schoonmaak in Zwolle op maat

Gaat je voorkeur uit naar een eenmalige schoonmaak of gaat het om periodieke schoonmaakwerkzaamheden? En op welk termijn? We maken gezamenlijk afspraken over de gewenste uren schoonmaak in een periode van vier weken. Zo weet je altijd dat je schoonmaak op maat ontvangt bij je bedrijf in Zwolle.

Altijd vaste schoonmakers per gebouw

Schoonmakers die bekende gezichten voor je worden, dat wil jij toch ook? Daarom plannen we altijd dezelfde mensen per gebouw in. Of het nu om een groot of klein bedrijfspand gaat, dankzij ons team van 8000 schoonmakers is er voor iedere schoonmaak in Zwolle een passende oplossing. Wij verlenen onze diensten ook aan bedrijven buiten Zwolle. Zo vind je ons bijvoorbeeld ook in steden als Den Haag, Eindhoven en Veldhoven.

Ontvang sanitaire artikelen op kantoor

Naast dat je ons inschakelt voor al je schoonmaakwerkzaamheden, leveren wij ook sanitaire artikelen bij jou op kantoor. Denk hierbij aan:

  • Wc-papier
  • Handdoekjes
  • Luchtverfrissers

Jouw wensen staan bij ons centraal

Het kan voorkomen dat je graag iets wilt veranderen in de uren of tijdstippen. Wellicht merk je na verloop van tijd dat jouw kantoor vaker behoefte heeft aan een schoonmaak. Je wilt graag dat wij voor werktijd komen of juist na werktijd. In je eigen online omgeving ‘Mijn Directschoon’ log je in en verander je wat je wilt. Bereken jouw kosten online of bel voor meer informatie naar 088-2987131