Laat jouw kantoren eenvoudig schoonmaken door hét schoonmaakbedrijf dat actief is in Delft

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Nog nooit was het zo makkelijk om een schoonmaakbedrijf in te huren voor de schoonmaak van jouw werkplek in Delft. Maak kennis met Directschoon. Wij helpen jou om de schoonmaak van je kantoor online en op maat te regelen. Je kunt de schoonmaak naar je eigen wensen en behoeften invullen. Zo betaal je nooit te veel voor de schoonmaakdiensten!

Maximale flexibiliteit bij het inhuren van een schoonmaakbedrijf in Delft

Bij Directschoon kun je rekenen op enorm veel flexibiliteit. Door gebruik te maken van het online planningsysteem kun je alles omtrent de schoonmaak van kantoren in Delft zelf beheren. Zo kun je schuiven in het aantal uren of een schoonmaaksessie zelfs annuleren. Ook is het mogelijk om aan te geven welke schoonmaakwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Je schakelt het schoonmaakbedrijf in wanneer je wil, hoe lang je wil en voor welke werkzaamheden je dat wenst. Dat is de flexibiliteit die je van Directschoon kunt verwachten.

Houd de kosten voor de schoonmaak van je kantoor binnen de perken

Via Directschoon kun je makkelijk inzien hoeveel van de ingekochte schoonmaak je al hebt verbruikt en hoeveel je nog tegoed hebt. Wij zijn hierbij altijd volkomen transparant. Zo kun je van tevoren berekenen wat de kosten zijn voor de schoonmaak van jouw kantoren in Delft. En vind je de kosten toch te hoog? Dan is het altijd mogelijk om het aantal uren te verminderen.

Neem contact met ons op om afspraken te maken

Lijkt het jou wel wat om schoonmaakbedrijf Directschoon in te huren voor het schoonmaken van jouw bedrijfspand in Delft of bijvoorbeeld Best, Geldrop, Eindhoven, Veldhoven, Den Haag of Waalre? Wij zijn namelijk in het hele land actief. Neem dan even contact met ons op. Dat kan via het online contactformulier, maar natuurlijk kun je ook altijd even bellen naar088-2987131 Wij vertellen je graag meer over wat wij precies voor je kunnen betekenen.