Reken op maximale flexibiliteit van hét schoonmaakbedrijf dat werkt in de regio Dordrecht

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Door schoonmaakbedrijf Directschoon in te schakelen voor de schoonmaak van je werkplekken in Dordrecht, kun je rekenen op maximale flexibiliteit. Je kunt de schoonmaak namelijk gewoon online inplannen. Zo plan je zelf welke dag en op welke tijd er iemand langskomt om te schoonmaken. En wil je iets veranderen? Ook dat is geen probleem. Je regelt het eenvoudig via het online platform.

Bepaal zelf de dienstverlening van dit schoonmaakbedrijf in Dordrecht

Je kunt bij Directschoon de schoonmaak van je bedrijf in Dordrecht zo uitgebreid of simpel maken als je zelf wilt. Wij bieden namelijk drie verschillende pakketten aan: Basis, Direct en Direct Plus. Met het basispakket komt er een schoonmaker bij je langs en ontvang je schoonmaakmiddelen en kun je de schoonmaakafspraken online vastleggen. Ook ontvang je elke vier weken een factuur, waarop precies staat aangegeven wat je per uur kwijt bent aan schoonmaakkosten. Ditzelfde geldt voor het Direct pakket. Met dit pakket krijg je ook directe vervanging indien de schoonmaakster ziek is. Wil je echt uitpakken? Kies dan voor het Direct Plus pakket. Bij dit pakket krijg je daarnaast periodieke kwaliteitscontroles, zodat je zeker weet dat de schoonmaak van je kantoren in bijvoorbeeld Best, Geldrop, Eindhoven, Veldhoven, Den Haag of Waalre op de juiste manier gebeurt. U kunt ons namelijk overal in Nederland inschakelen.

Kwaliteit gegarandeerd bij schoonmaak van kantoren in Dordrecht

Wanneer je Directschoon inschakelt als schoonmaakbedrijf voor je kantoor in Dordrecht, kun je rekenen op een brandschoon resultaat. Wij werken namelijk alleen maar met schoonmakers die in het bezit zijn van het Vakdiploma Schoonmaak. Hierbij maken we uitsluitend gebruikt van professionele schoonmaakmiddelen. Zo zorgen wij er als schoonmaakbedrijf actief in de regio Dordrecht voor dat je kantoor er te allen tijde spic en span uitziet.

Schakel ons in als schoonmaakbedrijf voor jouw kantoor in Dordrecht!

Flexibiliteit, kwaliteit en schoonmaak op maat, dat is wat je kunt verwachten van Directschoon. Kies jij ook voor een smetteloos kantoor? Neem dan contact met ons op! Vul hiervoor ons online contactformulier in of bel naar 088-2987131