Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de buurt van Eindhoven? Neem contact op met Directschoon. Wij zijn anders dan reguliere schoonmaakbedrijven, omdat klanten bij ons de vrijheid hebben om zelf hun schoonmaakopdrachten in te plannen. Laat ons weten wanneer het uitkomt dat onze schoonmakers langskomen en ook wat er precies schoongemaakt moet worden. Ons flexibele team staat voor je klaar.

Schoonmaakbedrijf actief in Eindhoven met online platform

Klanten krijgen bij Directschoon, een schoonmaakbedrijf dat onder andere actief is in de omgeving van Eindhoven, een online account. Via dit account kunnen zij een schoonmaakopdracht inplannen. Komt de dag en/of de tijd jou achteraf toch niet zo goed uit? Dan geef je gewoon via jouw account een wijziging door. Wij werken overigens altijd tijdens de reguliere kantooruren. Wij vinden het namelijk belangrijk om een persoonlijke band met klanten op te bouwen. Dat schept immers wederzijds vertrouwen.

Vragen over onze dienstverlening

Denk je dat Directschoon een geschikt schoonmaakbedrijf is om jouw kantoor in Eindhoven van een excellente professionele schoonmaak te voorzien? Dan horen wij natuurlijk graag van jou! Heb je vragen over onze dienstverlening of de werking van ons online platform? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.