Laat je kantoor professioneel schoonmaken door hét schoonmaakbedrijf dat werkt in de regio Rotterdam

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Ben jij van plan om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen voor de schoonmaak van jouw werkplek in Rotterdam? Directschoon is het bedrijf voor jou! Directschoon is onderdeel van Gom Schoonhouden. Met een poule van meer dan 8000 mensen hebben we altijd de juiste schoonmaker voor jouw bedrijf. En via ons handige online platform kun je alles omtrent de schoonmaak van jouw kantoor gemakkelijk zelf regelen.

Schoonmaakbedrijf in de regio Rotterdam met maximale flexibiliteit

Wanneer je Directschoon als schoonmaakbedrijf inschakelt voor de schoonmaak van jullie werkplekken in Rotterdam staan jouw wensen voorop. Aan het begin van onze samenwerking spreken we af hoe vaak en op welke dagen je wilt dat ons schoonmaakbedrijf langskomt bij jouw kantoor in Rotterdam. Wil je toch iets anders? Geen probleem! Je kunt altijd de frequentie, dagen, uren en zelfs werkzaamheden aanpassen. Wij maken je bedrijf in Rotterdam en daarbuiten, in bijvoorbeeld Best, Geldrop, Eindhoven, Veldhoven, Den Haag of Waalre schoon wanneer het jou het beste uitkomt.

Wij zijn transparant over de kosten

Door Directschoon in te schakelen kom je nooit voor een verassing te staan wat betreft de kosten. Wij zijn namelijk altijd volledig transparant als het op kosten aankomt. Zo kun je gebruik maken van onze handige rekenhulp om erachter te komen wat de schoonmaak van jouw kantoor ongeveer zal gaan kosten. Ook heb je via ‘Mijn Directschoon’, ons online platform, altijd zicht in de kosten die jij betaalt en het tegoed dat je hebt opgebouwd.

Kies jij voor een kantoor dat door een ringetje te halen is?

Dankzij Directschoon, hét schoonmaakbedrijf in Rotterdam, ziet jouw kantoor er te allen tijde spic en span uit. Kies jij ook voor een brandschoon kantoor? Neem dan contact met op door te bellen naar 088-2987131 Wij vertellen je als schoonmaakbedrijf alles over het schoonmaken van verschillende gebouwen in Rotterdam.