Schoonmaakbedrijf Veldhoven

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Ben je al enige tijd op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van jouw kantoor in de omgeving van Veldhoven? Maar heb je nog niet het bedrijf gevonden dat jou een perfecte dienstverlening kan bieden? Neem dan contact op met Directschoon. Wij bieden namelijk altijd een dienstverlening die past bij de wensen van de klant. Een schoonmaak op maat, dat is wat je bij ons aantreft. En je kunt alles nog online regelen ook!

Schoonmaakbedrijf in de regio Veldhoven: schoonmaak tijdens de kantooruren

Directschoon is een schoonmaakbedrijf dat actief is in de omgeving van Eindhoven, dus ook in Veldhoven. Wij onderscheiden ons van andere schoonmaakbedrijven door een digitaal platform aan te bieden dat 24/7 bereikbaar is voor klanten. Via dit platform kunnen klanten aangeven wanneer zij een schoonmaak nodig hebben en ook wat er precies schoongemaakt moet worden. Onze schoonmakers komen overigens altijd overdag bij jou langs, iets waar wij bewust voor gekozen hebben. Directschoon merkt namelijk dat klanten behoefte hebben aan persoonlijk contact met hun schoonmaker. Bovendien kun je de schoonmaakopdracht ter plekke nog eens bespreken of wijzigen als dat nodig blijkt te zijn.

Duidelijk overzicht van de kosten

Tot slot biedt het online platform van Directschoon een overzicht van de kosten die jij aan iedere schoonmaakactie besteedt. Ook dat is natuurlijk voordelig voor. Is Directschoon binnenkort ook jouw schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van jouw kantoor in Veldhoven en omgeving? Zo ja, dan horen wij graag van jou. Aarzel niet contact op te nemen wanneer je vragen over onze dienstverlening hebt. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088-2987131.

Relevante links

Schoonmaakbedrijf Waalre | Schoonmaakbedrijf Zwolle | Uurtarief schoonmaakbedrijf