Uurtarief schoonmaakbedrijf

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Ben jij op de hoogte van het uurtarief dat jouw schoonmaakbedrijf hanteert? Veel mensen hebben geen idee waarop de kosten gebaseerd zijn die zij betalen voor de service die hun schoonmaakbedrijf rekent. Daar heeft Directschoon iets op gevonden. Ons schoonmaakbedrijf levert een transparante dienstverlening, wat ook inhoudt dat onze klant inzicht heeft in het uurtarief dat wij rekenen. Sterker nog, onze klant betaalt per uur. Houd controle over jouw uitgaven aan schoonmaakdiensten en kies Directschoon als jouw schoonmaakbedrijf.

Uurtarief van jouw schoonmaakbedrijf duidelijk in beeld

Directschoon biedt de klant een duidelijk financieel inzicht. Ons schoonmaakbedrijf biedt de klant een digitaal platform aan waarmee hij of zij zelf een schoonmaak kan inplannen en direct ziet tegen welk uurtarief een schoonmaak wordt uitgevoerd. Onze klant betaalt enkel voor het tegoed dat wordt gebruikt. Dat vinden wij wel zo eerlijk. Een schoonmaak inplannen kan enkel tijdens kantooruren. Wij hebben namelijk gemerkt dat onze klanten het fijn vinden als zij hun schoonmaker kennen en persoonlijk contact met hem of haar hebben. Op deze manier kan een schoonmaakopdracht ook op het laatste moment nog gewijzigd worden.

Alles online geregeld

Houd zelf de controle over de schoonmaak van jouw kantoor en maak gebruik van de flexibele dienstverlening van Directschoon. Voor vragen over bijvoorbeeld de werking van ons online platform kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 088-2987131.

Relevante links

Zakelijke schoonmaak | Zakelijke schoonmaak Eindhoven | Kantoor schoonmaak Amsterdam