Zakelijke schoonmaak

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Wil jij een zakelijke schoonmaak zelf inplannen en is dat bij jouw huidige schoonmaakbedrijf niet mogelijk? Maak dan gebruik van de dienstverlening van Directschoon. Bij ons kun je een zakelijke schoonmaak namelijk zelf regelen. Hoe? Eenvoudig en snel via ons online platform, welke vrijblijvend en 24/7 bereikbaar is.

Schoonmaakbedrijf voor een professionele zakelijke schoonmaak

Voor een excellente zakelijke schoonmaak die uitgevoerd wordt wanneer het jou uitkomt, moet je bij Directschoon zijn. Via ons digitale platform kun je aangeven wanneer jouw kantoor een schoonmaak nodig heeft en wat er zoal schoongemaakt zou moeten worden. Ook geef je aan hoelang je denkt dat de schoonmaak gaat duren. Onze medewerkers komen overigens enkel overdag langs voor een schoonmaak. In de praktijk blijkt namelijk dat klanten het fijn vinden als zij weten wie hun kantoor schoonmaakt. Daarom heeft Directschoon er bewust voor gekozen om tijdens de kantooruren schoon te maken. Natuurlijk letten onze schoonmakers er wel op dat zij jou niet storen tijdens het werk.

Duidelijk inzicht in de schoonmaakkosten

Via jouw eigen account kun je precies zien wat de kosten voor jouw schoonmaak zijn en hoeveel tegoed je nog hebt. Bij Directschoon betaal je per uur. Wij garanderen dat je bij ons nooit teveel betaalt. Heb je vragen over de dienstverlening van Directschoon ten aanzien van een zakelijke schoonmaak? Vul dan het contactformulier in of bel naar 088-2987131.

Relevante links

Zakelijke schoonmaak Eindhoven | Kantoor schoonmaak Amsterdam | Kantoren schoonmaken