Onze dienstverlening

Je schoonmaak online zelf regelen

De schoonmaak van je kantoor kun je prima zelf regelen. Samen met schoonmaakbedrijf Directschoon. Directschoon levert jou de schoonmaakdiensten die je nodig hebt, en niets meer of minder. We maken een afspraak over de gewenste uren schoonmaak per periode van vier weken. In die uren verzorgen we bijvoorbeeld de schoonmaak van kantoren of specialistische reiniging of sturen we onze glazenwasser langs. Ook leveren wij, indien gewenst, sanitaire artikelen, zoals wc-papier, handdoekjes en andere producten voor een fris toilet.

Schoonmaakkosten

Op Mijn Directschoon kun je inzien hoeveel je van je ingekochte schoonmaak hebt verbruikt en wat je nog tegoed hebt. Ook kun je afhankelijk van je gekozen pakket, afspraken verzetten naar een andere dag of diensten annuleren. Lekker flexibel toch? En wat ook fijn is: je betaalt nooit teveel, maar altijd precies wat je verbruikt. Eventuele tegoeden verrekenen we aan het einde van het jaar of bij een contractwijziging. Er vervalt dus nooit een tegoed waarvoor je wel betaald hebt.

Schoonmaak kantoren overdag

Directschoon komt overdag bij je schoonmaken. Dat is een bewuste keuze. De tijd dat schoonmakers alleen ‘s avonds op je kantoor kwamen is voorbij. Veel klanten vinden het prettig om de schoonmaker te zien en te spreken. Bovendien kun je altijd ter plekke de opdracht aanpassen. Misschien wil je de niet-gebruikte vergaderkamer een keer overslaan en de keuken een extra beurt laten geven? Het kan allemaal. En wees gerust: we gaan niet naast je stofzuigen als jij in een belangrijk gesprek zit.


‘Vaak horen we dat schoonmaakmedewerkers écht bij het team van de klant horen, vaak al jarenlang. Veel mkb-bedrijven willen wel overstappen naar het online en zelf regelen van de schoonmaak, maar willen hun ‘collega’ eigenlijk niet kwijt. Dat kan bij Directschoon. Zo krijgt de klant het gemak van Directschoon én blijft de schoonmaakmedewerker gewoon het vertrouwde gezicht binnen het team.’

Corine Mathijssen - klantmanager Directschoon

Tevreden klanten

Omdat we graag enkel tevreden klanten aan ons willen verbinden, vinden we dat je van je contract af moet kunnen. We gaan in de basis uit van een jaarcontract met een opzegtermijn van een maand. Echter, wanneer het ons echt niet lukt om van jou een tevreden klant te maken, kun je onze samenwerking beëindigen. We vragen je dan wel de opzegtermijn van een maand te respecteren. Dat is ook wel zo netjes voor de schoonmaakmedewerker.

Professionele schoonmaak met een bekend gezicht

Onze schoonmakers zullen bekende gezichten voor je worden. Wij werken namelijk altijd met vaste mensen per gebouw. Weliswaar zijn we met een heleboel mensen (we hebben er 8.000), maar we zorgen ervoor dat we met een kleine pool van mensen werken die bij jou over de vloer komen. 8.000 schoonmakers? Ja, dat klopt. Directschoon is namelijk een onderdeel van Gom, een van de grootste schoonmaakbedrijven van het land. Je gaat dus zaken doen met een topspeler die vooroploopt in de markt, terwijl je een online en dus scherpe prijs betaalt. Dat is slim bekeken!

Directschoon is powered by Gom. Wat dat zeggen wil? Dat jij voor een online prijs meelift met de nummer één wanneer het gaat om kennis van het schoonmaakvak, kwaliteit van dienstverlening en niveau van opleiding en middelen. Bij Gom werken geen zzp-ers, maar mensen die we in dienst hebben en kunnen rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. We bestaan al meer dan vijftig jaar en hebben in die tijd ongelofelijk veel inhoudelijke kennis over efficiënt schoonmaken in huis gehaald. Door onze sectorspecifieke aanpak hebben we schoonmaakkennis gebundeld, omdat elke sector zijn specifieke bijzonderheden kent. Dus houden we jouw kantoor op de meest efficiënte - en nette - manier schoon!